MLDonkey Forum Index
Homepage •  Bugs •  Tasks •  Patches •  SF.net Project Page •  ChangeLog •  German forum •  Links •  Wiki •  Downloads
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 
Problem with GUI in ARM platform (NAS Qnap TS-201)

 
Post new topic   Reply to topic    MLDonkey Forum Index -> Alternative platforms
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MrDarkest
neophyte


Joined: 08 Jul 2012
Posts: 1

PostPosted: Sun Jul 08, 2012 10:21 pm    Post subject: Problem with GUI in ARM platform (NAS Qnap TS-201) Reply with quote

I have a problem with MLDonkey on my NAS. I had to change a disk and after the resync of RAID was finished I wasn't able to connect anymore to web GUI (on port 4080) or with sancho but it seems to keep downloading. Can you help me?
Back to top
View user's profile Send private message
fabtar
Sage


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1581
Location: Italy

PostPosted: Sat Jul 28, 2012 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

It's quite a vague problem description, you have to look at your box's log.
I suggest also to try with Tha Ancient&Sacred Healing Reboot. Smile
_________________
ARM,ARMEL,MIPS,MIPSEL,POWERPC mldonkey cores: http://fabtar.ygrek.org.ua/
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MLDonkey Forum Index -> Alternative platforms All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Sourceforge.net Logo